Reservar

Per efectuar la reserva, tria les dates en que vols venir, quantes persones sereu i tria entre les habitacions disponibles.

Un cop acabat el procés de reserva, rebràs un correu electrònic amb tota la informació.

El pagament es farà a l’arribada al hostal.

INFORMACIÓ SOBRE

TAXES, ANUL·LACIONSI HORARIS

La taxa turística de 0,50€ per persona i per nit està inclosa a les nostres tarifes.

Per anul·lar la reserva ho pot fer a través del nostre correu electrònic o via telefònica (+34) 973369149. El servei d’anul·lació es gratuït 48 hores abans de l’arribada. Es carregarà la primera nit si s’anul·la amb menys de 48 hores d’antelació.

L’horari de check in: l’hora d’ingrés a l’hotel es a partir de les 16h, s’ha de donar numero de targeta així com DNI per fer el registre de tota persona allotjada al hotel.

L’horari de check out: es a les 12h, en cas de retardar-se l’hostal es reserva el dret de efectuar un càrrec extra segons la tarifa vigent.

No esta permès fumar en tot l’establiment. En cas contrari l’hostal es veurà obligat a carregar els gestos de neteja i extracció d’olors ocasionats.

S’admeten animals de companya sempre que es respectin les normes bàsiques de conducta: en cas contrari l’hostal te un espai al exterior de l’establiment adaptat per acollir als gossos.